psxdev.net slow loading and timeouts

Post a topic about yourself to let others know your skills, hobbies, etc.
Post Reply
User avatar
nocash
Verified
PSX Aficionado
PSX Aficionado
Posts: 574
Joined: Nov 12, 2012
Contact:

psxdev.net slow loading and timeouts

Post by nocash » August 4th, 2023, 10:44 pm

Since 1-2 weeks ago, psxdev.net seems to be be slower than usually.
The transfer speed in bits/seconds seems to be okay, but the browser is spending most of the time on "waiting for response". And I am frequently getting this error:

Code: Select all

Connection timed out  Error code 522
Visit cloudflare.com for more information.
2023-08-04 11:20:33 UTC

You            --> Browser         Working
Hamburg        --> Cloudflare      Working
www.psxdev.net --> Host            Error

What happened?
The initial connection between Cloudflare's network and the origin web server
timed out. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you're a visitor of this website:
Please try again in a few minutes.

If you're the owner of this website:
Contact your hosting provider letting them know your web server is not
completing requests. An Error 522 means that the request was able to connect
to your web server, but that the request didn't finish. The most likely cause
is that something on your server is hogging resources. Additional
troubleshooting information here.

User avatar
Administrator
Verified
Admin / PSXDEV
Admin / PSXDEV
Posts: 2673
Joined: Dec 31, 2012
I am a: Shadow
PlayStation Model: H2000/5502

Post by Administrator » August 5th, 2023, 11:20 am

Strange. It could be from the database side. I'll check it out.
Development Console: SCPH-5502 with 8MB RAM, MM3 Modchip, PAL 60 Colour Modification (for NTSC), PSIO Switch Board, DB-9 breakout headers for both RGB and Serial output and an Xplorer with CAETLA 0.34.

PlayStation Development PC: Windows 98 SE, Pentium 3 at 400MHz, 128MB SDRAM, DTL-H2000, DTL-H2010, DTL-H201A, DTL-S2020 (with 4GB SCSI-2 HDD), 21" Sony G420, CD-R burner, 3.25" and 5.25" Floppy Diskette Drives, ZIP 100 Diskette Drive and an IBM Model M keyboard.

User avatar
nocash
Verified
PSX Aficionado
PSX Aficionado
Posts: 574
Joined: Nov 12, 2012
Contact:

Post by nocash » August 16th, 2023, 11:42 am

Does that problem happen to anyone else?
Loading time is about 5-10 seconds, with occassional timeouts, and it does occassionally shows distorted pages, eg. with missing icons on the left of the topics list.

User avatar
Administrator
Verified
Admin / PSXDEV
Admin / PSXDEV
Posts: 2673
Joined: Dec 31, 2012
I am a: Shadow
PlayStation Model: H2000/5502

Post by Administrator » August 16th, 2023, 3:16 pm

I couldn't find anything in the database. The issue might be on your end because multiple test sites worked fine with a paint time of approximately 1.5 seconds. Here is a result from Germany: https://www.webpagetest.org/result/230816_BiDc71_35W/
Development Console: SCPH-5502 with 8MB RAM, MM3 Modchip, PAL 60 Colour Modification (for NTSC), PSIO Switch Board, DB-9 breakout headers for both RGB and Serial output and an Xplorer with CAETLA 0.34.

PlayStation Development PC: Windows 98 SE, Pentium 3 at 400MHz, 128MB SDRAM, DTL-H2000, DTL-H2010, DTL-H201A, DTL-S2020 (with 4GB SCSI-2 HDD), 21" Sony G420, CD-R burner, 3.25" and 5.25" Floppy Diskette Drives, ZIP 100 Diskette Drive and an IBM Model M keyboard.

User avatar
nocash
Verified
PSX Aficionado
PSX Aficionado
Posts: 574
Joined: Nov 12, 2012
Contact:

Post by nocash » August 27th, 2023, 10:51 am

I don't know why, but it's now working faster again (since friday).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests